Ud med det gamle køkken

Her den anden dag var der en af køkkenlågerne der faldt af skabet ude i køkkenet. Min mors eneste kommentar til det var, at så var det på tide med at nyt køkken. Mine forældre har i længere tid snakket om, at de skulle have nyt køkken, og det med lågen var det, der fik bægeret til at flyde over. Det passer faktisk meget godt, for min far har lige hørt om et køkken udsalg ikke så langt fra hvor vi bor. Så der tog vi ud, for at se, om vi kunne finde nogle billige køkkener. At lave nyt køkken er nemlig aldrig billigt, kun hvis man vælger et byg selv køkken. Så det var også det, som mine forældre var ude efter. Og jeg synes faktisk, at det køkken udsalg lovede hvad de holdt, for de havde faktisk rigtig mange billige køkkener.

Hurtig beslutning

Der gik da heller ikke lang tid, før min mor havde fundet det byg selv køkken, som hun gerne ville have. Og det var bare med at slå til. Hvor der var rigtig mange derude, og stod man og snakkede for længe om det. Ja så var der nogle andre, som tog køkkenet foran næsen på en. Så mens min far gik til kassen, for at finde en medarbejder, der kune hjælpe dem, så blev min mor og jeg stående ved køkkenet. Jeg synes faktisk, at det var et rigtig fint køkken de havde fundet. Og jeg er sikker på at det nok skal komme til at se super godt ud. Så må vi bare se, hvor godt det kommer til at gå, med at sætte det op. Min mor er ikke ligefrem nogen handyman. Har du lyst til at se, hvor vi fik vores køkken, kan du gå ind på dette link og se mere her.