Tag på en spændende højskole i udlandet

Der er mange unge der vælger at tage et sabbatår inden de skal i gang med deres uddannelse. Der er mange forskellige steder man kan tage hen, nogle vælger at arbejde, andre vælger at rejse. Der er mange muligheder, men mange vælger at tage på højskole i udlandet. En højskoleophold kan være en meget spændende oplevelse og derfor er der mange højskoler rundt omkring i verden. Der er mange højskoler man kan vælge mellem, både i Danmark og i udlandet. Man kan også finde mange højskoler for både voksne og unge. Hvis du elsker at rejse og ønsker at tage på højskole i udlandet, kan du med fordel besøge www.zanzibar-hojskolen.dk og læse om en meget spændende højskole i Afrika.

Højskole og frivilligt arbejde

Det kan være meget spændende at tage på højskole i udlandet og der er mange muligheder når man er der. Et højskoleophold giver dig mange muligheder og den i Afrika giver dig bl.a. mulighed for at være del i frivilligt arbejde. De samarbejder med mange spændende projekter i Afrika og man kan derfor prøve mange forskellige ting som frivillig. Nogle af dem der har været på højskolen har arbejdet med at hjælpe i folkeskoler i byen og fodboldklubber, andre har også arbejdet med at få rent vand til landsbyen. Der er rigtig mange muligheder og det er en meget spændende oplevelse at kunne hjælpe andre mennesker på den måde.

Undervisning med andre

De har et hold undervisere fra Skandinavien, som underviser i forskellige fag. Der er forskellige fag man kan vælge mellem og nogle hold man skal vælge når man starte på højskole. Man kan læse meget mere om deres kurser og priser på deres hjemmeside. Det er en højskoleophold i udlandet for voksne, som mange har prøvet og elsker. Det er en spændende tid i udlandet, som man ikke kan opleve på samme måde herhjemme.