Tag en ekstra runde på banen – uden at blive træt!

Tag en ekstra runde på banen – uden at blive træt!

Golf er en fantastisk sportsgren. Man gå rundt i naturskønne omgivelser samtidig med at man konkurrere med sig og hinanden om hvem der kan gå en runde bedst. Det er et spil på udholdenhed og tålmodighed fremfor råstyrke og eksplosivtiet. Man kan du godt gå hen og blive en smule træt i armene og skulderen hvis ikke man er meget stærk. Dette sker dog oftest kun hvis man ikke har anskaffet sig golfvogne til at bære baggen. Hos oj-golf.dk kan du finde et stort udvalg af golfvogne hvis du endnu ikke har en, eller tænker det er på tide at finde en ny vogn, Se udvalget her .

Den traditionelle vogn

Den golfvogn som de fleste nok kender, er den trehjulede golfvogn som man skubber rundt. Den hjælper med at aflaster meget i forhold til dem der går rundt med golfbaggen over skulderen og stille på støttefødder hver gang den skal stå. Derudover er det også bedre for jern og køller at blive kørt rundt, da de ikke får lige så mange slang og knups som når man bære dem over skulderen. Der et mere stabilt alternativ til de trehjulede golfvogne, og det er de firehjulede golfvogne. Som du nok kan regne ud, så har vognen fire hjul, placeret på samme måde som en bil, hvilket giver mere stabilitet når golfvognen skubbes rundt i det smukke landskab.

El-vognen

Som noget nyt er det begyndt at blive rimelig udbredt med el-vogne i golf verdenen. Det er super smart, for golfvognene har samme størrelse som de altid har haft, der sidder blot en lille batteridrevet motor i bunden af golfvognen, som styres oppe fra håndtaget. Ved at bruge en eldreven golfvogn er du med til at gøre forholdene for dig selv så gode som muligt. Du slipper for at skulle skubbe vognen rundt på alle 18 huller, hvilket gør at det måske bliver lidt nemmere at tage en runde mere. Så smut ind forbi oj-golf.dk og find din næste golfvogn, Se udvalget her .