Super god underholdning

Har man endnu ikke hørt om golf i Kolding, så kan det være en god ide at undersøge nærmere om dette. Der findes nogle super gode golfbaner i Kolding, og der er lige kommet nogle helt nye baner, som ikke blot professionelle kan benytte sig af, men også gæster og amatør. Har man derfor lyst til at komme ud at svinge køllerne, så kan det være en oplagt ide at læse mere omkring golf i Kolding. Man kan være sikker på at få sig en rigtig sjov dag med god underholdning uden at skulle af med en formue. Så grib fat i køllerne og kom ud på banerne.

Super god hjemmeside

Er man nærmere interesseret i golf i Kolding, så kan det være en rigtig god ide at se ovenstående hjemmeside. For herinde kan man læse om de mange forskellige baner, udlejning af køller, bolde og meget andet. Se deres udvalg indenfor golftøj, tjekke menukortet i deres restautant og se nærmere på priserne. Er man derfor interesseret i at spille golf, kan det være en rigtig god ide at gå ind på denne hjemmeside og se priser og det hele an.

Super billigt medlemsskab

Når man har prøvet det et par gange og man er blevet bidt af det, så behøver man ikke være bange for et højt kontigent for at være med i denne forrygende klub. Man kan nemlig få et billigt medlemsskab, og det kan være en rigtig god ide at købe allerede dette i de kommende måneder inden højsæsonen går i gang, for på denne måde kan man være sikker på at få det til en god pris. Så tjek de gode priser ud på medlemsskab her og nu.

Kom godt i gang

Man kan vælge at se nærmere på pay and play golf. Dette er for nybegyndere og amatører, der bare gerne vil ud at prøve det. Pay and play golf er det oplagte underholdning for firmafest og personaledag og team building. Der er flere og flere virksomheder i trekantsområdet der har valgt at lave en hel dag derude i klubben, hvor de bestiller pay and play golf, og derudover vælger de at få buffet ude i klubbens kantine/restaurant og her kan man få virkelig god mad og drikkelse.

Super sjovt i flere timer

Man kan finde 18-hullers baner og det gælder både amatører og professionelle. I denne klub med 18-hullers baner er der plads til alle. Det er både børn og unge, som kan finde ud af det og er nybegyndere, og derudover er det også for voksne og pensionister. Så uanset hvad man synes lyder interessant, kan man altså få et medlemskort i denne fine klub. Så tjek de mange gode tilbud ud i dag og få sjov i flere timer af gangen.