Spind penge på solens stråler

Det er nok ikke alle, der er helt klar over, hvor rentabelt det kan være at investere i solceller. Man kan gå eller køre forbi et hus med solceller og tænke, at det da ikke er så toveligt at se på. Og man kan tænke over, om man både kan spare penge og få fingrene i bæredygtig energi. Men det kan virke uoverskueligt, hvordan man kommer fra tanken til handlingen. Er man det mindste nysgerrig på solenergi, så er der masser af god info på KlimaEnergi hjemmesiden solcelleanlæg.

Solenergi vil være det nye sorte i fremtiden. Selve teknologien har været længe undervejs, og der forskes stadig i, hvordan hver enkelt solcelle kan udvinde mere energi ud af solens stråler. På KlimaEnergis hjemmeside kan man få et godt indblik i, hvilket udstyr der ville kunne matche ens eget behov. Dette gælder uanset, om man er privat, eller om man sidder i en virksomhed og tænker grønne bundlinjetal.

Selvfølgelig er der en sum penge, der skal lægges til at begynde med. Men når man som investor første begynder at kunne betale mindre på elregningen, så er det umuligt at fortryde investeringen. Der går nemlig ikke mange år, før investeringen er tjent hjem.

Forskellen på at købe et solcelleanlæg til hjemmet i forhold til virksomheden er – udover størrelsen – hvordan døgnforbruget af el ligger. I et privathjem kan der ligge en del forbrug om natten i de kolde tider. I virksomheder er størstedelen af forbruget linket til dagen. Derfor vil det oftest være private, der tilkøber et batteri, der kan spare op om dagen og bruge om natten. Virksomheder køber ofte uden batteri. De bruger de konverterede solstråler direkte. Virksomheder har også en fordel i billigere el-priser end private. Men hvis de grønne, så vil det også være med batteri. Uanset set-up, så hjælper KlimaEnergi både private og virksomheder på deres grønne færd.