Poker er blevet enormt populært

Over hele verden spilles der poker som aldrig nogensinde før. Poker er blevet populært i alle kredse og er ikke længere noget der kun spilles af skumle mænd i baglokalerne på skumle værtshuse. Nej i dag er poker spil en sportsgren der vises på tv, med anerkendte eksperter der løbende kommenterer og forklarer spillets facetter og mange af spillerne er superstjerner på linje med tennis og fodboldspillere. De har både store sponsor aftaler og de vinder fantastiske summer når de klarer sig godt i de forskellige turneringer.

Men hvor tennis og fodbold kræver nogle helt specielle fysiske færdigheder for at være sjovt, så er poker spil faktisk noget hvor alle kan være med. Det betyder selvfølgelig ikke at alle kan blive gode til det, men alle har i hvert fald mulighed for at nye et spil poker, enten man så vil spille på et kasino eller man bare vil have et spil poker med en flok gode venner.

Man kan sagtens tage et spil poker bare for sjovs skyld, men de fleste foretrækker at der er en smule penge involveret. Det behøver slet ikke at være de store summer man spiller om, for selv små beløb får folk til at tage spillet mere alvorligt og man får derfor mange flere følelser frem. En anden mulighed er at tage et spil poker her for online poker er faktisk på mange måder ligeså sjovt og spændende som almindeligt poker. Faktisk kan online poker være sjovere fordi man spiller mod andre som kompetencemæssigt er på samme niveau som en selv og derfor er der ikke en af vennerne der sidder og vinder hele tiden. Også i online poker kan man vælge at spille for sjov og uden penge, men der er også masser af muligheder for at spille om penge. Man kan enten spille mod andre spillere hvor man løbende indsætter penge på sin konto, eller man kan deltage i egentlige turneringer, og så forsøge at spille sig frem til et finalebord hvor man kan vinde en på forhånd fastsat præmiesum.