Når bilen er ved at være mæt af dage!

Når livet går på hæld for den firhjulede

Det er ikke altid at man lige har overvejet hvad der skal ske når bilen er ved at være mæt af dage, og er ved at blive en såkaldt skrotbil. Skal den indgå i en byttehandel, eller skal det bare køres i søen. Men det findes andre veje. Der findes steder hvor man kan få penge for sin gamle skrotbil, det kaldes for skrotpræmie. En skrotpræmie kan variere meget, men hvis du står med en bil der ligner en skrotbil, så kan det anbefales at slå et smut ind forbi se deres hjemmeside her. De sørger for at man nemt og hurtigt kan komme af med sin gamle skrotbil. Så hvis man står med en skrotpræmiebil, så kommer de med et bud på hvad man kan få for sin gamle bil.

Overvej det lige igen

Så husk på at når bilen er ved at gå i stå skal man ikke være for hurtig til bare at sende den afsted mod søen eller hvor man ellers lige havde tænkt sig at parkere den. Nej, det er en rigtig god ide lige at slå koldt vand i blodet.
For man kan altså for rigtig mange penge for sin gamle skrotpræmiebil hvis bare man lige overvejer muligheder og tænker sig om en ekstra gang.
Hos skrothandlerne kommer bilerne til at ligge sammen med en masse andre biler. Reserve delene kan bruges til at sætte nogle af de andre lækre skrotbiler i stand.
Når bilerne så er blevet skraldet for de ting som skal bruges til de andre biler, så kommer skrotbilerne til at ligge i noget der nærmest ligner en massegrav for biler. Det er dog ikke en massegrav man skal være bange for, eller som på nogen måde er dårlig. .
Så når bilens dage er ved at være talte, når den er ved at være mæt af dage og har set sin sidste kørertur, så er det måske alligevel ikke den sidste kørertur alligevel. Reservedelene kan bruges i en biler, så man kan sige at den bliver organ donor.