Know-how og 40 år bag solide konstruktionsløsninger

Know-how og 40 år bag solide konstruktionsløsninger

Skal du have lavet en løsning til et halbyggeri eller lavet stålkonstruktioner, kan det være en rigtig god idé at samarbejde med professionelle på området. De har nemlig kompetencerne og den viden, der skal til for at løse opgaven til perfektion. Uanset hvad løsningen drejer sig om, vil dygtige ingeniører og smedje kunne lave en løsning, som passer til dit behov og dine ønsker. Grædstrup Stål A/S er en dygtig samarbejdspartner som har erfaringen med alt i stålkonstruktioner og professionelt halbyggeri indenfor landbrug, industri, idrætbyggeri, ridehaller, golf og camping. Derfor vil de være det oplagte valg lige fra ideudvikling til selve konstruktionen af arbejdet.

Hos Grædstrup Stål kan du få leveret forskellige typer af spær til halbyggeri. Spær bruges blandt andet som den elementære del af skelettet til et nyt tag til f.eks. halbyggeri eller produktionshal. Ofte vil standardspær være langt det bedste, hvis man gerne vil tage hensyn til økonomi og tidsplanen, men man kan også få lavet specialkonstruktioner. Du kan også få lavet stålspær efter bestemte mål, og få dem leveret efter aftalt tidsplan. De har ingeniørerne til at hjælpe med beregninger og de hjælper til med tilrettelæggelsen af produktionen. Virksomheden har både specialudviklet software til at løse håndteringen af stålkonstruktioner og dygtige arbejdsfolk, hvis det gælder og kræver ægte håndværk.

Virksomheden er ikke bare dygtige i deres håndværk, men bestræber sig også på at optimere virksomhedens stålforbrug således at det også gavner miljøet. Dette betyder nemlig, at de kan reducere CO2 udledningen markant ved at forbedre stålforbruget under produktionen af stålkonstruktioner.

Overvejer du om det skal være Grædstrup Stål som din nye samarbejdspartner, kan du altid kontakte dem for at få et tilbud. De vil med det samme kunne guide dig igennem de muligheder, som de kan tilbyde.