Julegaver til de små

Nu er det snart ved at være juletid og jeg skal til at finde ud af, hvad jeg skal give min lille nevø og min søde niece i julegave. Jeg har snakket sammen med min storesøster i sidste uge vi skulle lægge sammen, så vi kunne købe en støre gave til dem. Jeg gik ind på internettet for at søge på billige legetøj, og der kom megt billige legetøj frem. Jeg tror min nevø vil blive rigtig glad for legetøj, da han er i den alder at han kan lege med det juleaften, og så vil de voksne også få lidt ro. Jeg fortalte min storesøster om det billige legetøj, og hun sagde at vi skulle købe noget derindefra, spørgsmålet var bare, hvad det skal være til dem. Der var et stort udvalg, både til de helt små og de lidt ældre.

Ekstra rabat

Jeg fandt nogle fine barbie dukker til min niece, og der var en masse tilbehør man kunne få dertil. Man kunne både få biler, tøj, frisure og meget andet tilbehør til disse barbie dukker. Inde på denne hjemmeside var der også et stort sortiment til drengene. Der var både heltefigurer, biler, landburgs legetøj og selvfølgelig lego. lego er altid en sikekr vinder, hos både drengene og pigerne. Jeg kan selv huske fra min barndom, at jeg kunne få flere dage til at gå med at lege med legoklodser. Det fortalte jeg til min storesøster, og hun sagde at det var en rigtig god ide. Vi bestilte det på internettet og fordi vi købte flere ting, fik vi ekstra rabat. Jeg glæder mig sådan til at se de to søde børn få deres julegave, og til vi skal alle sidde nede på gulvet og lege med det.