Jeg er vild med flotte fælge på min lille bil

Jeg skal til bilsyn med min lille bil den er 7 år gammel og heldigvis i rigtig god stand. Jeg har fornyligt fået den tjekket igennem hos mekanikeren og han sagde :” den glider lige igennem sit bilsyn. Det håber jeg så at han får ret i, da det jo unægtelig gør livet lidt lettere.

Jeg tager troligt min bil til alle de eftersyn som “bogen” anbefaler og husker at skifte olie og sørger for at mine billige dæk fra Michelin, har et ordentligt mønster og ikke er slidt. Så generelt har min bil gode chancer for at være i god stand. Jeg kører for det meste kun længere ture på over 10 km, for ikke at slide motoren.

Og så kommer der lige en lille racerbils kører op i mig for jeg har alufælge på min bil helst året rundt, min mekanikker driller mig og siger at jeg må have testosteron i blodet for jeg er den eneste kvinde han kender der er så vild med alufælge. Og så bevisdt om hvilke signaler jeg sender med lækre fælge. En dag sagde han lige så forsigtigt- Du er da til mænd ik´, Jeg blev først læidt overrumplet og så flækkede jeg af grin og sagde jo, men jeg er datter af en mekanikker.

Det fik også ham til at smile, og undskylde, men han var bare så imponeret over mit valg af fælge og billige dæk fra Michelin. Du kan altid finde brugte dæk og fælge http://www.bazen.dk/Dæk-og-Fælge online på denne side.

Ja nogen gange oplever man søde sjove mennesker, han har faktisk siden undskyldt sit spørgsmål flere gange, men som han sagde det var bare min første tanke og den fløj ud- det var ikke meningen. Jeg er ligeglad, og min mekanikker er super flink så der er ingen ko på isen.