Hvor går turen hen?

Der findes mange steder, hvor man kan holde ferie. At holde ferie er noget man altid nyder, uanset om det er en skiferie, storbyferie, strandferie eller hvad det nu kan være. Det at man holder fri i sig selv, og kommer væk fra de vante omgivelser betyder meget for ens indre velvære. Men det er ikke så enkelt bare at tage på ferie. Især hvis man har et stramt budget. Så kan man ikke rejse, hvor man har lyst til at rejse. Der findes dog stadig mange steder, som er værd at besøge og ikke koster en formue.

Billige storbyferier

Med Ryanair kan man rejse til forskellige storbyer meget billigt. Man kan finde byer, hvor standarden er noget andet end hjemme i DK, som gør det billigere for os turister, når man tænker hotel, mad m.m. Man skal bare søge på Google, og de hvor det kan være lidt billigere. Ofte har det også noget at gøre med sæsonen. I højsæsonen er det altid dyrere.

Strandferie

Der findes mange flotte strande omkring Spanien. Og man har mulighed for at finde billige billetter. Det behøver ikke være direkte rejser, for de plejer at være dyrere. Hvis man f.eks. vil til Spanien, så kan man booke et fly til Faro i Portugal og tage bussen til Malaga. Det er en del billigere end at tage direkte fly til Malaga fra Danmark.