Har du brug for terapi?

Alle mennesker kan opleve, at man har det svært på nogle tidspunkter i deres liv. Det er meget normalt. Der er ingen, som har et perfekt liv. Det kan godt være at det ser sådan ud af til, men det er ikke realiteten. Nogle mennesker er bare gode til at skjule deres problemer, hvor andre er mere åbne omkring dem. Men en ting er sikker, alle mennesker har problemer, og alle mennesker går igennem nogle svære perioder i deres liv.

Hvordan håndtere man de svære perioder?

Det værste man kan gøre er at ignorere end problemer. Jo mere man holder det inde, jo mere tikker bomben, og den vil komme til at eksplodere på et tidspunkt. Så man gør det kun svære for sig selv, hvis man holder problemerne inde. Derfor er det en god ide at dele ens problemer med andre. At snakke med folk. Det kan være ens nærmeste såsom familie eller venner.

Hvad hvis det heller ikke hjælper?

Hvis det ikke hjælper at snakke med ens nærmest omkring de ting, der gør en ked af det, så skal man overveje terapi. Terapi kan være en god ide, fordi man snakker med en person som ikke kender en. Denne person ser derfor objektivt på dig, og har bedre midler til at hjælpe dig. Desuden er personen uddannet inden for området, så der vil man også kunne få meget mere ud af det end at snakke med ens nærmeste.

Psykoterapi Kolding

Er man på udkig efter noget psykoterapi Kolding eller en coach Kolding, så kan man finde hjælp hos Steen Lundsgaard. Steen Lundsgaard er en kendt coach Kolding, og har mange års erfaring med at hjælpe mennesker, som har det svært. Uanset hvad årsagen er, om der er tale om depression, sorg, angst, stress eller en anden form for krise, så vil en professionel terapeut kunne hjælpe meget mere end f.eks. et familiemedlem. Det er fordi at terapeuten ikke har nogle følelser i klemme. Hvis du er interesseret i at kontakte en coach kolding, så besøg Steen Lundsgaards hjemmeside: www.steenlundsgaard.dk