Gør dit websted synligt

Landing pages er den første side, en besøgende på dit websted ser. Faktisk var de virkelig vigtige tilbage i dag af e-mail markedsføring, for det link der var inkluderet i en email, var den side man ville komme til at lande på, hvis man klikkede på den.

Destinationssider er endnu vigtigere i dag, fordi det er den side man ser, når man klikker på en Google Adwords annonce.

Ved at bruge landing pages, kan man:

  • – Få en besøgende til at klikke (for at gå til en anden side, på dit websted eller en andens)
  • – Få en besøgende til at købe
  • – Få en besøgende til at give tilladelse til at du kan følge op (via e-mail, telefon osv.)
  • – Få en besøgende at fortælle en ven
  • – Få en besøgende til at lære noget, som kunne endda omfatte udstationering en kommentar eller give dig en form for tilbagemelding

Dette er derfor den bedste måde at lave markedsføring på. Ved hjælp af søgemaskineoptimering, kan du få nye kunder fra odense.

Du kan finde flere eksempler på landing pages her.

Få flere besøg med online marketing

Hvis du derfor er ved at opbygge en ny hjemmeside, bør du investere tid og penge i marketing til ding hjemmeside, så du kan få folk til at besøge den via google.

Med søgemaskineoptimering kan du lave konkrete, målbare tilbud og på den både opnå et bedre salg. Dog skal du tage højde for, at din landingpage – den side dine besøgende først lander på, skal være indbydende, ellers kan du ikke fastholde de brugere du har fået. Den væsentligste del af denne måde at markedsføre sig på, er at kunne begrænse de muligheder, dine besøgende får i google og hjælpe med at lede dem hen imod din side.

Fasthold dine kunder

Måske kan det være lidt svært at forstå, hvad det egentlig er, at du skal bruge sådan en side til. Så kortere fortalt, skal de bruges til at fange brugernes data, såsom et navn og email adresse. Det eneste formål med siden er at indsamle oplysninger, der vil tillade dig at markedsføre til og forbinde din hjemmeside til den, som du kan bruge på et senere tidspunkt.

Hvis du ikke selv ved hvordan du skal lave en landingpage, kan du som regel kontakte et firma, som arbejder med søgemaskineoptimering. De vil være i stand til at kunne hjælpe dig, så du kan forøge dit salg og blive set i google.

En god måde at gøre det hele på, er ved at bruge seo, det er noget som kan hjælpe dig meget langt med at få nye kunder. Du kan læse mere om seo her.