Fragt til hele verden

Jeg er fragtmand hos et fragtfirma, som handler til en masse lande. Vi fragter både tøj, varer, mad og andre ting fra flere forskellige dele af verden. Som fragtmand er jeg meget glad og tilfreds med mine opgaver. Jeg synes at det at være fragtmand er et dejligt opgave, og arbejde. Derudover føler jeg, at jeg i mit fragtfirma, for lov at rejse hele verden rundt. Jeg holder ofte ferie i udlandet, fordi jeg grundet mit job kan komme gratis til mange destinationer, og det er en rigtig dejlig bonus, for et arbejde som mit. Derudover har jeg nogle gange mine børn med, og de synes altid det er sjovt at hjælpe deres far. Jeg har arbejdet hos det her fragtfirma i mange år, og jeg er efterhånden begynde at føle mig som en vigtig mand i virksomheden, og jeg føler også, at jeg tager mange tunge opgaver på min skulder, og det er jeg stolt af.

Udvidelse i hele verden

Vores fragtfirma har udvidet en del de sidste par år, og vi har både fragt fra Danmark til Kina og fragt fra Danmark til Israel. Vi er meget brede i det, og det har gjort at flere og flere lande kender til os, og det har kunnet mærke i vores antal af kunde. Der er flere og flere kunder, som henvender sig til os og gerne vil handle med os. Det er vi meget glade for, og vi mener også vi kan gøre et godt stykke arbejde. Vi har haft stort succes med fragt fra Danmark til Kina, og det er noget som bare virker. Vores virksomhed kan du finde på det her link Fragtfirma – cargoshift.dk, hvis du vil vide mere om det. Vi håber på fortsat succes.