Fra A til B

Det er ikke meget erfaring jeg har som Fragtmand, men men det Fragtfirma jeg kører for lige pt, har simpelthen valgt at jeg skal køre noget Fragt fra Danmark tik Kina. Jeg glæder mig sindsygt meget, og jeg har lovet dem at de ikke vil blive skuffet. Jeg har selv været inde og kigge på, hvor langt jeg skal kører og det er ikke lidt skal jeg hilse og sige. Jeg regner med, at jeg skal være afsted i omkring to ugers tid. Så jeg bliver sat på prøve, og det er det jeg godt kan lide ved at være Fragtmand. Mit Fragtfirma laver meget internationalt kørsel, og jeg har da selv været med til at køre ned til Tyskland osv., men det her bliver så meget anderledes. Det er en helt andet kultur jeg skal ned til, og når man så tænker på hvor lang tid det kommer til at tage. Jeg er sikker på, at jeg nok skal opleve en hel masse når jeg er afsted.

Første dag på turen

Det var ikke nemt, at skulle sige farvel til min familie, men sådan er det jo at være Fragtmand. Da jeg startede på jobbet, var jeg underforstået med at mit Fragtfirma lavede en del internationalt arbejde. Så jeg måtte forklare familien, at der ville være tider hvor jeg skulle være væk i lang tid. Min kone tager det også rigtig pænt, det er værre med mine børn. Men de forstår det også godt, men det er bare lidt hårdt for dem. Jeg havde så heller ikke helt forventet, at jeg skulle køre Fragt fra Danmark til Kina, men nu er det sådan tingene er og det er fint for mig. Hvis man vil lære lidt om branchen, kan man gå ind på Fragtfirma – cargoshift.dk, og læse lidt om området.