Find gave til babyen

Min veninde har for nyligt lige fået en lille baby. En lille sød pige. Og jeg må sige, at hun er simpelthen så smuk. Jeg tror hun er ved at være tre måneder gammel nu, og derfor skal vi snart til barnedåb. Jeg ved simpelthen ikke noget bedre end babyer, og derfor går jeg virkelig også og glæder mig til, at jeg skal købe babylegetøj til min egen baby. Men indtil jeg får sådan en, må jeg nøjes med at købe babylegetøj til min venindes baby. Jeg har nemlig fundet den perfekte side på nettet, hvor man bare kan få så mange fine ting. Og jeg skal helt klart købe noget babylegetøj derfra til barnedåben. Så her den anden dag gik jeg ind for at bestemme, hvad det var, som jeg skulle købe til hende. Min kæreste går ikke helt så meget op i det som mig, så jeg det er mig, der på ene hånd bestemmer, hvad det skal være.

Valget står mellem to ting

Efter at have kigget det forskellige igennem, er jeg kommet frem til to ting, som jeg synes det skal være. Det ene er noget trælegetøj, som jeg bare synes er super lækkert. Jeg synes trælegetøj ser så eksklusivt ud, og så tror jeg også, at det holder rigtig godt. Det andet jeg har fundet frem er et legekøkken. Sådan et med mad til, og hvor hun kan så og lave mad til sine forældre, og til når jeg kommer på besøg. Efter at have overvejet det lidt tid, blev jeg enig med mig selv om, at det skulle være det legekøkken. Mest fordi, at det kan hun også bruge, når hun bliver ældre, hvorimod legetøjet ville være mest til mens hun er baby.