Fik anbefalet nyt indisk sted i københavn

Den anden dag sad jeg og snakkede med min veninde om hvor man fik det bedste take away kbh. Hun fortalte mig om et sted hvor hun plejede at købe indisk københavn. Jeg har altid været super vild med indisk mad, så da hun fortalte, at der lå et godt sted, og så endda tæt på mig, blev jeg rigtig glad. Jeg beklagede mig også og spurgte, hvorfor hun dog ikke havde fortalt om det noget før. Hun undskyldte sig med, at det var fordi vi ikke normalt plejede at snakke om mad i københavn. Men nu hvor vi havde bragt take away kbh på banen, var hun lige kommet i tanke om det der sted. Som studerende er det jo heller ikke hver anden dag, man lige bestiller mad ude fra, og så kan man godt gå hen og glemme de gode steder. Men da jeg rent faktisk mangler et godt sted at købe indisk københavn, skal jeg helt sikkert prøve det.

indisk københavn

Bestemt et besøg værd

Og i sidste uge kom lejligheden endelig, hvor en anden veninde og jeg blev enige om bestille mad ude fra. Derfor foreslog jeg også hurtigt at vi skulle have det bedste indisk københavn. Og den var hun heldigvis helt med på. Så vi fik ringet ned og bestilt. VI bestilte sådan lidt af hvert, for at prøve lidt forskelligt. Og vi blev bestemt ikke skuffede. Lige som min veninde havde fortalt om, var det bare super lækkert. Og så smagte det virkelig autentisk. Det er bestemt ikke sidste gang, at vi har bestilt mad derfra, og jeg kunne godt forestille mig, at det kunne gå hen og blive mit stamsted, når jeg skal bestille indisk mad. Jeg vil i hvert fald anbefale det varmt til alle andre, som jeg kender.