Fandt kendskab til god internetside

Nu er jeg ikke lige typen, der har sådan synderligt meget forstand på it og teknik, og da slet ikke sådan noget med tilbehør til forskellige ting.F.eks. sidste gang min printer løb tør for blæk, vidste jeg slet ikke lige, hvad jeg skulle gøre ved det. Jeg fandt dog ud af, at den bruger hp printerpatroner. Men lige hvilken slags hp printerpatroner, der var tale om, var jeg slet ikke klar over. Hvor man køber sådan nogle hp blækpatroner har jeg heller ikke lige styr på. Men der kunne jeg heldigvis hente noget hjælp fra en af drengene fra min klasse. Han henviste mig til en side, hvor han selv købte sine hp blækpatroner til en billigere pris end i butikkerne.

printerpatroner fra HP

Har købt hp lasertoner på nettet

Da jeg først lige kom ind på siden, og fandt frem til hvilke hp lasertoner, jeg skulle bruge, var det faktisk super nemt at bestille dem. Jeg fik dem som lovet også til en god pris, hvilket var super lækkert, da jeg er på SU. Så ynder man nemlig altid at spare penge, hvor man kan. Da de kom med posten fulgte der en installations manual med, og i løbet af ingen tid, havde jeg faktisk helst selv fået udskiftet blækpatronerne. Og det endda selvom jeg slet ikke har nogen som helst forstand på, hvordan man piller ved alt sådan noget finteknik. Det er det i hvert fald i mine øjne, men Tri-link.dk har en fin guide..

HP