Få sat de helt rigtige ekstensions i professionelt

Har man brug for lidt forandring i forhold til en frissure, kunne det være at man havde held med ekstensions. Et produkt som har hjulpet mange med at overkomme nogle usikkerheder, og andre med at opnå et look man ellers ikke havde haft mulighed for. Nogle lader dem sidde i for et mere permanent look, hvor andre blot bruger det når man skal gøre noget ekstra ud af sig selv.

Det kunne eksempelvis være, at man stod overfor et fint festarrangement, hvor man gerne vil gøre noget ekstra ud af sig selv. Det kunne være til et bryllup med familien, eller det kunne være en sjov bytur med veninderne. Nogle bruger det af kosmetiske årsager, og andre bruger det fordi man måske ikke har andre muligheder. Nogle har bare ikke evnen til at gro håret længere eller mere fyldigt end det kommer, og så har man jo også brug for at indbringe nogle hjælpemidler.

Vælg den løsning til extensions der egner sig bedst

Når det kommer til at få dem sat i, kan man også vælge imellem nogle forskellig metoder. Det er blandt andet her, hvor man kan vælge imellem cold og hot fusion. Cold fusion står for en mere løs løsning, hvor man bruger metalloops til at hægte ekstensions fast med, og så kan man altid hægte dem af igen, når det er man er færdig med dem, også kendt som clip in extensions. Så får man i hvert fald lidt mere fleksibilitet med denne løsning, hvis det er noget man søger.

Det kunne helt sikkert være en løsning og få lavet det med hot fusion, hvis man også er fastsat på det er noget man ønsker at have siddende mere permanent. Her opvarmer man noget keratin, som man så smelter sammen med ekstensions. Det kan man selvfølgelig også komme af med igen, men det er noget som kræver lidt mere end bare at hægte det af igen. Så det er op til en selv, hvad det er for en løsning som gør sig mest gældende for en.