Få et nyt flot hegn i lige den stil du godt kunne tænke dig

At vælge et hegn til haven, kan godt være noget af en større opgave. For man skal vælge, hvad for nogle materialer, som hegnet skal være lavet af. Og skal det passe til huset, eller vil man have noget helt andet. Og kunne man tænke sig at køre et tema, eller vil man hellere have det klassiske look. Der findes mange forskellige materialer at lave hegn af, man kan for eksempel vælge et raftehegn, plankeværk eller pilehegn. Alle hegn er meget naturlige, og man er selvfølgelig fri til at præge sit hegn i den retning man gerne vil, så det bliver lige som man gerne vil have det.

Brug farver og gode materialer

For eksempel har man muligheden for at male sit plankeværk, hvis man gerne vil have det i en bestemt farve. Her kan man selvfølgelig være så kreativ, som man har lyst til. Det gode ved et plankeværk er også, at det ikke kræver specielt meget vedligeholdelse. Man skal bare sørge for at give det en omgang trækbeskyttelse en gang imellem. Det samme kan man ikke sige om et pilehegn. Her kræver det en lille smule mere vedligeholdelse, fordi det skal klippes til og man skal holde styr på, at ens pil ikke skyder i alle mulige retninger. Men det kan blive et virkelig flot hegn til gengæld.

Den rå løsning er også flot

Man kan også vælge en mere rå løsning, som et raftehegn for eksempel er. Et raftehegn kræver næsten ikke nogen vedligeholdelse, og er derfor også en god løsning til steder, hvor man ikke hele tiden er til stede, til at kunne holde det i orden. For eksempel i et sommerhus eller noget i den retning. Man kan finde mange forskellige . Her kan man også finde et Billigt Raftehegn, så det er ikke engang fordi, at man behøver at gå ud og investere alle sine penge, for at få et nyt hegn til omkring haven. Det kan gøres for få midler.