Er du ved at blive træt af huset?

Så kunne nyt tapet måske gøre forskellen for dig

Vi allesammen kender det godt, nu har man siddet i det samme hus i mange år og man mangler noget nyt. Møbler, TV eller redskaber mangler man ikke rigtig mere af, så hvad kan man så gøre?

Svaret er nyt tapet. Hos B.N. Farver finder du et hav af valgmuligheder, hvad angår flotte og spændende tapeter. Alle har selvfølgelig deres egen stil og derfor kan det nogen gange være svært at finde noget der passer. Heldigvis for dig, så kan du købe tapeter fra tapetcompagniet, som producerer tapeter med flotte farver, motiver, eller billeder. Du kan finde alt fra abstrakte tapet motiver til farverige motiver, samt blomster motiver. På den måde kan du, som kunde, være sikker på, at udvalget giver dig mulighed for at lave helt om på dit hus, så du kan komme hjem til noget nyt og anderledes.

Måske ønsker du ikke sådan en radikal løsning, men mere noget der kan pifte dit hus lidt op. Så skulle du overveje fototapet. Det er tapeter, der er rigtig nemme at sætte op og du kan lige så nemt fjerne dem igen, hvis du ikke vil have dem hængende længere. Med et fototapet kan du bl.a. have et bilede af Marilyn Monroe eller Spiderman hængende. Der findes også en masse sports stjerner eller flotte naturfotos du kan hænge op. Er du mere til traditionsrig tapet, så findes der også tapeter for dig hos B.N. Farver. Tapet eijffinger laver tapet der er mere traditionelt, men stadig med rigtig god kvalitet og til gode priser. Du kan selvfølgelig også finde tapet med forskellige farver og med forskellige mønstre. I tilfælde af, at du er en do-it-yourself type, så kan du også købe værktøj til selv at sætte tapeten op. Hos B.N. Farver kan du bl.a. købe tapetdamper eller limkost.

Besøg www.bnfarver.dk/tapet/ og find netop den tapet der passer til dig!