Er du dækket ind mod sygdom eller tilskadekomst inden ferien?

Er du dækket ind mod sygdom eller tilskadekomst inden ferien?

Når du skal ud og rejse er det altid en god idé med en rejseforsikring. Det kan nemlig blive en dyr fornøjelse hvis man enten kommer til skade på sin ferie, eller er blevet syg og må aflyse sin ferie. Faktisk er det ikke dyrt med en rejseforsikring som tilkøb til rejsen, og så er man sikker på at man ikke mister mange penge i et nødstilfælde.

Når man bestiller en rejse og har brugt lang tid på at planlægge, er der ikke noget værre end hvis planerne går i vasken. Specielt ikke hvis man bliver syg eller af en anden årsag må aflyse. Vælger du en afbestillingsforsikring hos Allianz-assistance.dk, kan du med et meget lille beløb sikre dig at du er dækket ind hvis du må aflyse ferien.

Når du skal tegne en afbestilingsforsikring, kan du både tegne den individuelt eller i en gruppe. Du kan vælge en gruppedækning på op til 8 mennesker. Da det i visse tilfælde er nødvendigt at være alle mand på rejse, kan man med stor fordel vælge en afbestillingsforsikring til grupper.

Vil du vide mere om, hvad en afbestillingsforsikring dækker skal du læse videre her. En afbestillingsforsikring dækker nemlig dig som er involveret i akut sygdom, er tilskadekommet, ved dødsfald, uheld eller ved afskedigelse af job som er årsagen til at du må aflyse ferien.

Afbestillingsforsikringen dækker også hvis du, en i familien eller rejsefælle bliver alvorligt syg, eller hvis du bliver indkaldt som vidne i retssag. Hvis du gerne vil have en afbestillingsforsikring, skal du sørge for at have købt den inden for 48 timer efter du har betalt din rejse og mere end 14 dage før din afrejsedato. Så er du nemlig sikker på at din forsikring er gyldig.

Prisen for en afbestillingsforsikring er ikke høj. Faktisk tilbyder Allianz-assistance.dk nogle af danmarks billigste priser på afbestillingsforsikring, og du kan forvente en pris på kun de 5 procent af den samlede pris af ferien.