En mekanikers drøm

Jeg har længe gået og rodet med de samme slags biler på værkstedet, og jeg synes at nu kunne der godt komme nogle andre slags biler. Det er mest af alt almindelige biler, som jeg går og reparere dag ud og dag ind. Det kan godt blive lidt monotomt i længden, og jeg kunne derfor godt bruge noget forandring. Det mest spændende jeg har oplevet, var en der skulle have nogle autodele til hans nye slæde. Det var en lækker vogn, men han skulle kun bruge autodele så der var ikke så meget jeg skulle lave. Så jeg fandt bare de autodele han skulle bruge, og så var han den der var smuttet igen. Jeg vil meget hellere finde nogle Autoreservedele, som jeg selv skal montere. Der er ikke meget at finde Autoreservedele til folk, når de så bare tager dem og smutter igen.

En god dag på kontoret

Nu har jeg gået længe nok, og rodet med de samme biler. Det skulle der så også lige ændres på i dag, da der kom en gut ind med en rigtig lækker dyt. Han skulle bruge nogle BMW reservedele, og det var lige det jeg havde liggende. Så jeg var inde og hente de BMW reservedele, og gik straks i gang med at montere de BMW reservedele. Der gik heldigvis en dag eller to før jeg var færdig, og det var rigtig lækkert at rode med en ordentlig bil igen. Jeg var godt nok blevet træt af folk der kom ind med deres middelmådige biler, og snakkede om alt muligt. Her på værkstedet er mottoet, at og ikke andet. Helst biler som er værd at snakke om, og ikke alt muligt andet. Så det var lækkert lige med noget afvigelse fra det normale.