En glædelig overraskelse

Jeg har overhørt min far snakke mange gange om, at han sindssygt gerne vil med på et kursus hvor der bliver undervist i blandt andet webhosting. Min far har altid været en stor tilhænger af både hardware og software. Så det kommer ikke som nogen overraskelse, at han gerne vil med på sådan et kursus. Der er bare et problem, og det er at han ikke kan komme ind nogle steder. Der er simpelthen booket over alt, og det er bare ikke til at få en plads. webhosting, hosting og it outsourcing er noget af det helt store for tiden, og der er rigtig mange som godt kunne tænke sig at lære mere om det. Jeg kender selv nogle virksomheder, som alene tilbyder it outsourcing. Det kan også hjælpe mange gammeldags virksomheder, som måske ikke helt er så meget med på noderne.

En god søn

Jeg synes det er syndt for min far, at han ikke kan komme afsted. Jeg fandt så heldigvis ud af, at jeg kender en henne på studiet hvis far er lektor for sådan et kursus. Så jeg har igennem ham, skaffet en plads til min far. Jeg havde ellers været inde på nettet og søgt på hosting i kolding, men der var absolut intet at finde da det hele var booket. Jeg har tænkt mig, at give overraskelsen til min far på hans næste fødselsdag. Så nu kan min far lære en masse om hosting, og jeg kan få det godt med mig selv. Jeg ved jo at han elsker det, så der er ikke noget bedre end at glæde ham med det han ønsker allermest. Jeg glæder mig til, at høre hvor meget han har lært af webhosting osv., jeg håber han får meget ud af det.