En dag i modebutikken

Jeg har i noget tid, efter min afgang fra gymnasiet, gået arbejdsløs, og har derfor været ude og søge alle de job jeg kunne. Her i sidste uge fik jeg dog svar fra en modebutik, som hovedsageligt havde med meget dyrt Tøj at gøre. De var klar på at ansætte mig, og jeg var rigtig glad for muligheden. Jeg har en stor sans for mode, og jeg var derfor heller ikke bange for at jeg skulle gøre et dårligt stykke arbejde. Det er dog først om to ugers tid, at jeg skal starte på det nye arbejde, så jeg har lige noget tid til at forberede mig på at skulle knokle. Jeg har forhørt mig med en veninde, og hun synes at det vil være rigtig godt for mig at komme ud og arbejde med Tøj. Jeg har også så småt tænkt på, om jeg skulle starte på en designerskole efter mig sabbatår.

Første dag på arbejdet

Dagen var endelig kommet hvor jeg skulle på arbejde, og jeg var faktisk begyndt at blive en smule nervøs. Jeg kiggede mig forsigt omkring inde i butikken, og jeg kunne bare se med det samme at det var kvalitetsvarer vi havde med at gøre. Der var både Kjoler, dyre Smykker, Bukser osv. Der var alt det Tøj i verden, som hjertet kunne begærer. Jeg var kun lige kommet ind og blevet sat ind i tingene, da den første kunde kom ind i butikken. Hun ville gerne kigge på et par Bukser, og ville have noget professionelt hjælp. Så jeg tilbød mig, og fik solgt hende de par Bukser. Dette første salg gav mig rigtig meget mod, og den næste kunde der kom ind skulle have nogle Smykker. Det er lidt noget andet, end det billig tøj på nettet man til daglig går og søger efter.