Drømmen om den vedligeholdelsesfrie og nemme bolig

Tre ud af fire ønsker sig en vedligeholdelsesfri bolig, viser en ny undersøgelse fra Bolius. Finanskrise, klimakrise og dårligere håndværksmæssige kundskaber ligger bag ønsket.

Tænk, hvis du ikke behøvede at bekymre dig om revnede tagsten eller huller i tagpappen. Hvis du aldrig skulle rense eller lappe huller i tagrenden. Eller hvis du kunne bruge den første uge af din ferie på at ligge i hængekøjen med en bog i stedet for at male vinduesrammerne, selvom det kun er et par år siden, du sidst strøg penslen. Mens nogle husejere elsker at gå og passe og pleje deres bolig, så drømmer flertallet om tag, tagrender og vinduesrammer, der holder sig tætte og pæne af sig selv. Næsten tre ud af fire ønsker sig et vedligeholdelsesfrit hus, viser nye undersøgelser.

https://www.facaderenovering-danmark.dk/

For det første mangler vi tid til at lappe revner og huller i huset, da mange køber hus på et tidspunkt i livet, hvor de har travlt med karrieren og at stifte familie. Økonomi og tid de største barrierer, når boligejerne skal vedligeholde boligen.

For det andet har vi mindre viden om, hvordan vi bedst vedligeholder boligen. Mange af de unge familier, der kommer ud på boligmarkedet, er sindssygt presset på tid. Samtidig er vi færre faglærte håndværkere, og mange har heller ikke faglærte i deres omgangskreds. Mange har jobs, hvor vi sidder bag en computer og bruger vores hjerner. Og færre og færre har tid eller evner til at gå og nørkle med maling, lak og slibegrej. Derfor er der hverken overskud eller kapacitet til at kaste sig ud i vedligeholdelse af boligen.

et velvedligeholdt hus er også et hus, der er vedligeholdelsesfrit her og nu, og det kan gå hen og blive en god forretning. Jo mindre vedligeholdelse, en bolig kræver, desto nemmere bliver det at sælge den. Derfor vil en velvedligeholdt bolig give et bedre salg, fordi køberen føler sig tryg ved sådan en bolig.

Trænger dit hus til en facade renovering, og ønsker du en specialiseret murer i facaderenovering, så er facaderenovering-danmark.dk det helt rigtige sted. De har erfarne og imødekommende medarbejdere, som anvender den nyeste teknologi og kvalitetsprodukter i det daglige arbejde. Facaderenovering Danmark mener at alle har ret til hus med holdbare og kosmetiske pæne facader, og erkender at vi ikke alle sammen kan være bedst til alting og derfor har de valgt helt specifikke områder at specialisere sig i indenfor murerfaget. Netpuds, Vandskuring, Omfugning.