Det er så yndigt – at få ring på


Det er så yndigt, men det behøver bestemt ikke være dyrt. Hvad hvis man kunne give sin elskede en smuk og romantisk men billig vielsesring? Ville det ikke lige være værd at overveje? Kvaliteten er stadig i top og symbolværdien kommer bestemt ikke an på prisen. Nogle af de mest romantiske og smukke ting i livet er endog – gratis. En smuk solnedgang, en vild rose, at holde i hånd og meget meget mere, betyder så meget at det ikke kan købes for penge.


Ligegyldig hvilken smag man har, er det muligt at finde den helt rigtige vielsesring. Nogle foretrækker det traditionelle glatte look, som har været brugt af deres forældre og generationer længere tilbage, mens andre er mere eksperimenterende med både design og materialer. Det vigtige er at det passer lige til jer, hvad enten det er .
en ring med sten i eller med mønster. Man kan vælge guld, sølv, hvidguld og andre mere utraditionelle materialer, nogle vælger endda at få ringen tatoveret på eller at have en ørering hver i stedet. I princippet kan symbolet man vælger være lige meget – det er det det repræsenterer der er vigtigt. Og så er en ring jo altså en ret smuk ting at have siddende på sin hånd – i hvert fald fra et kvindeligt synspunkt.

Vielsesringe er et symbol på at man holder sammen i medgang og modgang. Det er et smukt tegn på at du er min og jeg er din. Den er et synligt tegn på den usynlige kærlighed der eksisterer imellem to mennesker, og den smukkeste del af bryllupsceremonien er når parret siger “ja” og giver hinanden vielsesringene på. Så er det vigtigt at det er den rigtige ring, og derfor en god idé at man i fællesskab udvælger lige netop det smykke der passer til ens personlighed og ikke mindst ens hånd. Den skal forhåbentlig sidde der i mange år, så det er det værd at bruge tid på at udvælge det helt rigtige eksemplar.