Den perfekte plakat

Jeg er lige blevet færdiguddannet eventkoordinator. I forbindelse med mit afsluttende projekt har jeg været på en del forskellige kurser for at lære noget om design og layout. Design og layout er nemlig to meget vigtige faktorer, når man skal fremstille brochurer, plakater og andre dokumenter som skal sælge. Jeg har bl.a. været på et wordpress kursus. På det kursus som jeg var på, lærte vi en masse omkring opsætning af en god hjemmeside. Jeg synes at det wordpress kursus som jeg var på, var meget lærerigt og jeg har kunne bruge de ting som vi lærte til meget.

Mit afsluttende projekt

I mit afsluttende projekt skulle jeg arrangerer en koncert. Som en af udfordringerne i projektet skulle jeg fremstille en flot og inspirerende plakat, som skulle tiltrække publikum til mit event. I forbindelse med fremstillingen af plakaten tog jeg på et InDesign kursus, for at lære noget om design. Jeg lærte et masse på det InDesign kursus jeg var på og jeg fik alle de redskaber jeg skulle bruge til at fremstille den perfekte plakat. Der kom mange til mit event. Efter mit event skulle jeg til en eksamen, hvor jeg skulle forsvare mit projekt for min lærer og en censor. Censor spurgte meget ind til min plakat. Jeg forklarede at jeg havde fået inspirationen til plakaten på et indesign. Lærer og censor var begge meget imponerede over mit projekt. Jeg har fundet alle kurser et sted. I søgningen efter mine kurser fandt jeg også en masse kurser for ledige. Jeg sendte et link til min svigermor med kurser for ledige, da hun har været meget interesseret i disse kurser.