Bliver sommerklar med badeting fra ShopNOPA!

Sommerleg i den danske varme

Danmark er gået en meget varm sommer i møde, og der er ingen tegn på, at det skønne vejr forsvinder lige med det samme. Du kan derfor lige så godt udnytte det dejlige vejr sammen med dine børn. Hvilken bedre måde at gøre dette på end sommerleg i haven?

Hvor køber du badelegetøj?

Sommerleg er ofte lig med vandleg. Vandleg er både sjovt og kan også køle dig ned i sommervarmen. Når du har købt badebassinet eller besluttet dig for turen til stranden, er der stadig en masse badeting, du får brug for som f.eks. badelegetøj. Et besøg på webshoppen ShopNOPA er en god idé, da de både har badetøj og badelegetøj.

Stort udvalg af badeting ved Shopnopa

Shopnopa er din online genvej til købe badeting. Shoppen har alt fra badetøj til badesokker, til svømmebleer, solcreme og et stort udvalg af badelegetøj.

Forestil dig en varm sommer på stranden, hvor din lille dreng eller pige kan gå, iklædt en UV beskyttende badebluse, ud i vandkanten og lege med en fin plastikspand. Spanden kan fyldes med vand eller sand, når der skal bygges sandslotte. Eller forestil dig den dag, hvor den lille lærer at svømme i svømmehallen eller barnepoolen i haven, måske iført en swinfin hajfinne, der ligesom den klassiske luffe sikrer opdrift men også gør leg og træning i poolen super sjov. Se hele udvalget af badelegetøj.

Shopnopa er en del af Nordic Parenting, som udgiver magasiner omkring temaer i forældres og deres børns hverdag. Samtidig drives ShopNOPA også med ambitionen om at tilbyde godt og prisvindende legetøj til danske forældre. Du kan derfor føle dig godt tilpas omkring dit barns helbred og sikkerhed, når du handler efter badeting på ShopNOPA.

ShopNOPA tilbyder et væld af andre produkter til børn som f.eks. møbler til børneværelset eller alt form for udstyr, når du venter dit første barn.