Bedste alternativ til banklån

Mangler du huslån uden om banken, men har banken sagt nej, så kig her.
Der kan være mange årsager til hvorfor banken siger nej, og ofte skyldes det uheldige omstændigheder i ens liv, som f.eks. skilsmisse eller andre større ændringer i livet.

Boligkredit tilbyder at hjælpe dig videre i livet, med et lån uden om banken som er et godt alternativ når banken siger nej.

Andre muligheder for boliglån

Selvfølgelig er et traditionelt realkreditlån absolut den billigste måde at få finansieret sit boligkøb, men der er andre muligheder. Boligkredit tilbyder lån i fast ejendom og en fornuftig boligfinansiering uden om banken.

Boligkredit er din næstbedste løsning, når det gælder lån til bolig. Hvad enten det gælder renten eller omkostningerne ved at etablere dit boliglån, er Boligkredit det bedste valg i forbindelse med alternativ finansiering og belåning af hus. Firmaet har 20 års erfaring i rådgivning om lån i fast ejendom. De står klar til at hjælpe dig sikkert videre, med et godt overblik, en god bolig og en fornuftig økonomi. Et huslån uden om banken, gennem Boligkredit giver dig det bedste alternativ.

Boligkredit ser på det enkelte menneske

Hos Boligkredit er der ingen firkantede kasser, som du skal passe ind i. De ser på den enkeltes økonomi, lytter og giver dig et ærligt svar. De vil gøre hvad de kan for at hjælpe dig videre i livet med en god boligløsning, og pege på løsninger frem for forhindringer.

Lån til hus uden om banken

Med et lånebevis eller køberbevis i hånden, er der ro om finansieringen, før den hektiske boligjagt sætter ind. Du ved fra starten, hvad boligen må koste og kan lave en hurtig handel, når du har fundet det helt rigtige. Derved behøver du ikke forhaste dig, og kan vente på den rette bolig.

Har du spørgsmål om huslån uden om banken, er du velkommen til at kontakte Boligkredit og høre nærmere.