Aau

Aau er for dig, som gerne vil prøve dig selv af med en videregående uddannelse. Det er uanset om du skal finde den rette bachelor, eller du er på udkig efter den rette kandidat/overbygning. Lige nu kan du tjekke deres hjemmeside ud og se den store og lange liste over diverse uddannelser, og dette kan du gøre ved at klikke dig ind på dette link, som er lige her https://www.aau.dk/. Herinde på denne hjemmeside kan du lige nu finde aau uddannelser, og der er rigtig mange forskellige at vælge imellem. Se derfor nærmere på Aalborg universitet allerede i dag, og undersøg de forskellige retninger. Fælles for Ålborg university er at de har stor fokus på gruppearbejde, og at skabe et godt læringsmiljø. Derudover er der både afdelinger i Ålborg og omegn, men også i københavn. Du har derfor mulighed for at gå på aau, selvom du bor i københavn. Se derfor nærmere allerede i dag indenfor Ålborg universitet.

Gode løsninger i dag

Ålborg university har også gode muligheder for at få et semester i udlandet, og er man interesseret i dette, og evt lige nu er i gang med sin bachelor, kan man søge om overflytning til aau, og herigennem komme til udlandet i et semester, hvis man har en interesse i dette. Det er hvertfald en god ide at tjekke de mange gode muligheder ud allerede i dag. Undersøg derfor nærmere indenfor aau og hvad de kan tilbyde dig her og nu.

Både start i september og februar

Du kan både finde uddannelser med start i september og i februar, så uanset hvad der passer dig bedst, så kan du altså søge om studiestart to gange om året. Undersøg derfor det store udvalg og muligheder ud allerede i dag. Ålborg universitet har rigtig mange uddannelser at byde på og står klar foran dine fødder. Du bestemmer helt selv hvilken retning du vil gå nu her. Så send en ansøgning.